Πως μπορείς να γίνεις εξωστρεφής με το Ecommerce

Από DIMITRIOS 30/04/2019 0 Σχόλιο(α)

Τα marketplace είναι εκεί έξω και σε περιμένουν! Δεν σου ζητούν τίποτα περισσότερο πέρα από την υπομονή σου και τη γνώση σου. Δεν σου ζητούν λεφτά, γιατί άλλωστε συνήθως πληρώνονται από τα κέρδη σου. Τι εννοώ; Πάμε να τα δούμε ένα ένα…

Marketplace είναι κάθε διαδικτυακή πλατφόρμα, δηλαδή μία εταιρεία software που σκοπός της είναι να φέρνει σε επαφή αγοραστές και εμπόρους. Αυτά τα marketplace περιμένουν τα προϊόντα από τους επαγγελματίες για να ανεβάσουν και να τα που ησουν εντός τους και έπειτα φτιάχνουν ένα φιλικό interface (γραφικό περιβάλλον) ώστε να μπορούν οι αγοραστές εύκολα να προχωρήσουν σε αγορά με βάση τα σωστά αποτελέσματα. ¨Οσο πιο μεγάλη επισκεψιμότητα έχει ένα τέτοιο marketplace τόσο πιο ωφέλιμο για τον έμπορο α προβάλλει τα προιόντα του εντός αυτής.   
Ποια από όλες εκεί έξω να επιλέξω; Αναρωτιούνται πολλοί.  Η απάντηση δίνεται από εργαλεία δωρεάν εργαλεία spy όπως το similarweb. Βάζεις εκεί το domain του marketplace βλέπεις την επισκεψιμότητα και έπειτα ξεκινάς και ντυνεσαι για να προβάλετε τα προϊόντα σου εκεί. Από τη στιγμή που ξεκινάς και μπαίνεις στη πρώτη πλατφόρμα τότε πολλά email θα ρθουν που θα ζητούν τη συμμετοχή σου στον καθένα που ζητά τους εμπόρους να προβάλλει τα εμπορεύματά του μέσα. Εσύ πάντα να τους προαξιολογείς να επιλέξεις μόνο αυτούς που αξίζουν τη προσοχή σου  και την προετοιμασία που χρειάζεται για να  ντυθείς σωστά σε κάθε marketplace. 
Δεν σου ζητούν λεφτά: Δηλαδή σου δίνουν συνήθως δυνατότητα να αποκτήσεις το εμπόρευμα και έπειτα αφού εσύ βγάλεις χρήματα, τους δίνεις προμήθεια επί του τζίρου. Δεν φαίνεται υπέροχο εξαρχής; Έτσι είναι, ποτέ άλλοτε δεν υπάρχει δυνατότητα τόσο εύκολα να προβάλει εμπορεύματα και να παράξει εισόδημα.

Ετικέτες: marketplace

Leave a Comment