Τι είναι eshop και ποια προβλήματα αντιμετωπίζει

Από DIMITRIOS 31/03/2019 0 Σχόλιο(α)

Το eshop είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζει ο κόσμος και πάνω από όλα πολύ δυσκολότερο όταν θέλεις να δουλέψεις και να ζήσεις από αυτό. Χρειάζεται ένα εύρος δεξιοτήτων. Ειδκότερα χρειάζεσαι Αγγλικά, λογιστικά, οικονομικά και τηλεφωνικές δεξιότητες. Το e-shopστο μυαλό των περισσότερων αντηχεί ως κάτι απλά και μικρό, κάτι σαν ένα απλό site. Το θεωρούν κάτι συνοδευτικό της offlineεπιχείρησης  στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά δεν είναι έτσι. Καλώς ή κακώς, είναι κάτι πολύ συνθετότερο και δυνατότερο από ένα offlineκατάστημα.

Προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι ο άκρατος ανταγωνισμός και το μονοπώλιο των marketplaces σύγκρισης τιμών. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η μεγάλη διαπραγματευτική δύναμη που έχουν οι προμηθευτές επάνω σου.

Αν όμως προσπαθήσεις η ζωή είναι συναρπαστική όντως ηλεκτρονικός έμπορος. Η αγάπη του κόσμου για τα προϊόντα σου, παίρνει φωνή μέσα από το διαδίκτυο. Και κάτι ακόμη πρωτόγνωρο, μπορείς να πατάς ένα κουμπί και να φέρνεις όση δουλειά θέλεις στην επιχείρησή σου. Πώς; Μήπως δεν είναι αλήθεια; Περισσότερα μυστικά για το κουμπί αυτό θα μοιραστώ μαζί σου παρακάτω!

 

Ετικέτες: ecommerce

Leave a Comment